Bakıpta Göremediğin Kadarım... |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakıpta Göremediğin Kadarım...Koştum Delicesineyetişircesine Dişimi tırnağıma takıptüm engelleri aşıpsana gelircesine Sana koştum Oysa taşlar bile durup durup önüme çıkıyorduHer köşede biri ket vurmak için beni bekliyordu İnanırmısınrüzgar bile esmiyordu! Koştum Sonuç?yok Sebep?hiç bilinmedi Zaten aşk delilik değil miydi? Bunca sene yanlış mı öğretildim? Gözünü karartıp saçma bi cesaret katmaktı hayatadurup dururken gülmektiağlamaktısabahlara kadar uyur-uyanır dolanmak evin içindeher şarkıdan satırlar ezberlemekuygun sözleri benimsemekve bitmez sanmak herşeyigitmez sanmak sevdiğini Yine de koştum Dur desem ne farkederdi? Gitmezmiydi? Gözleri birdaha bedenimin herhangi ücra bir köşesine değmezmiydi? Peki bu gidişonca gözyaşıma değer miydi? Ardınsıra takılıkaldı gözlerim Çekemedim önce Alışık değildim vedasız gidişlere Dağıldımparçalandım hücrelerime Yaş döktümkan döktüm gözlerimdeniçimden! Neyekime hiç düşünmeden Belki ben sana hiç koşmadım Belki ben sana hiç ağlamadım Ne bileyim Belki sen bana hiç aşık olmadın Sen giderken bir elvedaya razıyken Artık tüm gelişlerine yabancıyım |
|