Sen Hiçbirşey Bilmiyorsun.. |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Hiçbirşey Bilmiyorsun..Sen hiçbirşey bilmiyorsun Sevgilim Sen beni anlamıyorsun Sen beni sevmiyorsun Sen bende Onu arıyorsun Sen! Sen Hiçbirşey bilmiyordun Sevgilim SeviyordumBilmiyordun ÖzlüyordumBilmiyordun DoyamıyordumBilmiyordun Hayal kuruyordum Sevgilim Sensiz Anlamsız DeğilimMutsuzda Sadece Kırgınım Benden Zamanı esirgediğin için Suçluyum biliyorum Sen hiç birşey bilmiyorsun Sevgilim Biliyordum Anlıyordum Bana Karşı kalpsizliğini 1 kalbin var sevgilim Oda bende değildi Farkındaydım Engeldi Sana kendimi bırakmama Nereden bilebilirdimki Sana kendimi bırakmadıgım için beni bırakacagını Dün erken uyudum Sevgilim Senden bir kelime bekledim gelmeyince kapadım gözlerimi Saate baktımGecenin 3 üydü Birde Telefona saatler önce gelmiş 1 yeni mesaj ''ayrılmak istiyorum,çok düşündüm'' 3 nokta koymadan bitiriyordun bizi sevgilim Ahbe sevgili! gündüzün neyi vardıkiuykularımı çaldın Uyumadım sevgilim uyuyamadım Sende uyumuyordun biliyorum Sana tek birşey söyleyebildim '' sen bilirsin'' Sen hiçbirşey bilmiyordun Sevgilim Söylediklerimi görüyordun söylemek istediklerimi tıkıyordun boğazıma SöyleyemiyodumÇünkü biliyordum Beni Sevmiyordun Bunu bile bile açamıyordum sana kendimi Köklenmiş gururum izin vermiyordu Yinede Ağladım sevgilim Teninin tenime dudaklarının dudağıma değişiyle vedalaşırken Anladıklarımı anlasaydın Sevgilim Söylediklerimi değil söyleyemediklerimi duysaydın sevgilim Hoşçakal |
|