Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağlanmaktan, korkuyorum

Korkuyorum Sana Bağlanmaktan...

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korkuyorum Sana Bağlanmaktan...

Avuçlarımda sevgi kırıkları,düşlerimde kaybolmuş bir geçmişin güvensizliği Yudum yudum içiyorum zamanı yineHer yudumda hüzün varHer yudumda solmasını beklediğim sevda tohumlarının gözyaşları varKızma bana yarDedim ya korkuyorum sana bağlanmaktan

Korkuyorum aşkına esir olup,sonra çekip gidişini seyretmektenYüreğim öylesine büyük acıları misafir etti ki gönül dergahında,bir yenisini kaldıramazEzilir,erir ardından bakan gözlerimin buğusunda

Gecelerime kattığın aydınlığa bu denli muhtaçken,yüreğimin feryatlarını duymazdan gelmeye çalışmak nasıl da zor! Anlatmak istediklerimi anlatamamak,gönlümdeki yangını sana ulaşmasın,canın yanmasın diye söndürmeye çalışmakKorkularım kadar acı veriyor bana!

Ellerim ellerine kavuşmadan,gözlerim gözlerine değmeden bitsin bu işAnla beni yarBakışlarım dokunursa bakışlarına,avuçlarım avuçlarında kaybolursa, duygularımın önüne bend kuracak gücü bulamam kendimdeAkar giderim sanaYa sonra? Sonrasında korkular işteO lanet olası korkular! Belki de dolu dolu yaşanacak bir sevdanın tohumlarını öldüren korkular!

BilmiyorumBelki de yazık ediyorum “biz”eYazık ediyorum geceme doğan güneşeAma bildiğim tek bir gerçek var ki ben senden kaçmaya çalıştıkça, koşar adım geliyorum sana

Ne olur yar,ne olurEğer birgün “ yaşandı ama buraya kadarmış “ diyeceksen,sana koştuğum yollara, sonu uçurum olan tuzaklar kurKur ki ben sana varmadan düşüp öleyim! Çünkü bu ölüm,sende emanet kalan yüreğimle yaşanacak ölümden daha kolay olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com