Türk Uyarlaması:):):) |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Uyarlaması:):):)Holywood'un yüzlerce kez işlediği; 'uçakta pilotlar ölür ya da bayılır yolculardan biri merkezden telsiz talimatıyla uçağı indirir' klişesinin uyarlanmış hali ABD de olur da Türkiye'de olmaz mı ? yurdum insanı el atmış mevzuuya - aloo aloo abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde uyuyor şimdi - evlat sakin ol muavin orda mı? - hayır otobüste değil tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! - tamam evlat hiç korkma sizi kurtaracağız şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek sen oturacaksın onun yerine - ama onu yana çekersem düşer kendinde değil! - düşsün boşver! oraya senin oturman lazım - tamam oturdum şimdi ne yapmalıyım? - direksiyonu tut ne çok sıkı ne çok gevşek - tuttum çok eğlenceli görünüyor ehu - evlat ciddi ol 40 yolcunun hayatı senin elinde şimdi; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak ne yazıyor orda? - bismillahirrahmanirrahim - hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! Hız göstergesine bak kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? - sıfır - nasıl sıfır? dikkatli bak - sıfır gerçekten sıfır ölecek miyiz? - otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! - duruyooor - kalk defol git aptal herif! bize de panik yaptırdın Şoför uyanınca devam edersiniz |
|