Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haline, şükret

Haline Şükret!

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Haline Şükret!

Dursun çok feci bir trafik kazası geçirir Koma halinde hastaneye kaldırırlar Tedavi olurken kendine gelir Yatağında bakar ki bir kolu yok Hepten morali bozulur asabileşir Bir taraftan da hastaneyi birbirine katar:
-Ben tek kolla nasıl yaşarım şimdi!
Diye bağırıp çağırır Kendini hastanenin penceresinden atıp intihar edeceğini söyler Doktorlar başına toplanır bakarlar Dursun ciddi başlarlar nasihata:
-Bak evladım insan tek kolla da yaşayabilir ölmediğine şükretsene Sonra beterin beteri var Geçen yıl Temel de kaza geçirdi Onun iki kolunu birden kesmek zorunda kalmıştık Ama o senin gibi bağırıp hastaneyi birbirine katmadı Şimdi de gül gibi yaşayıp gidiyor İnanmazsan git de bak
Dursun bir an sakinleşir gider yukarı mahallede Temel'i bulur Bir de bakar ki Temel'in hakikaten iki kolu kesik ama Temel bahçede kıvır kıvır oynuyor hem de nasıl oynuyor
Bizim Dursun'un kafası karışır ve hayretle Temel'e yaklaşır:
-Ula Temel eyi ki seni gördüm yoksa hayatum gideyidi Ula bizim bi kolumuz kesildi diye intihar edeceğidum Ama senin iki koli kesik vaziyette hem de bi dansöz gibi oynamana karşı teselli oldum Şu dünyanın haline bak benum tek kolum kesildi diye intihar edecek kadar beyinsuzum sense iki koli yok göbek ataysun Derken Bizim Temel patlar:
-Ula sen manyak misun ne göbek atmasi Sırtım fena halde kaşuniyi Patlayrum

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com