Temel Ve Savaş |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Temel Ve SavaşAlo! Ben Temel olarak size savaş acayrum haberunuz olsun!" Obama gülerek yanıtlar: "Hehehe kaç kişilik bir ordun var ki?" Temel düşünür: "Hmmmkayinpirader Idrus halaogli Tursun kaavedeki arkadaşlar" ve yanit verir: "9 kisidur daa!" Obama içinden kıs kıs güler ve ciddi olmaya çalışarak: "Temel bey sizin 9 kişilik ordunuza karşılık Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden oluşmaktadır!" der "Hmmm" der Temel: "Sizu pir süre sonra arayacağum" Aradan birkaç gün geçer ve Temel Obama'yı yeniden arar: "Başkan savaş ilanimuz geçerlidur Bir miktar ekipman hazirladuk size karşi!" Obama ilgiyle sorar: "Neymiş bunlar?" "Hacan bizim Tursun'un tiraktörü benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri Obama güler: "İyi ama benim tam 150 bin tankım 30 bin uçağım ve 10 bin askeri gemim var! Haaa ayrıca bu arada askerlerimizin sayısı da 3 milyon oldu!" Temel yeni gelişme karşısında biraz sıkılmıştır: "Tamam bir müddet sonra sizu yeniden arayacağum" Birkaç hafta sonra Temel Obama'yı yeniden arar: "Başkan savas ilanumuzu ceri alayrum" Obama merakla sorar: "Neden?" Temel moralsiz bicimde yanıtlar: "Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur 3 milyon savaş esirini barinduracak yerimiz yoktur!" Alıntı |
|