|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anonsları, gerçek, günlüğünden, komik, polis, telsiz |
![]() |
Komik Polis Telsiz Anonsları (Gerçek Polis Günlüğünden) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Polis Telsiz Anonsları (Gerçek Polis Günlüğünden)Heyecanlı bir ses: "Merkez tarandık" ![]() Merkez: "Hayır efendim aranmadınız" ![]() 4512: "Merkez! Alet kontrol" Merkez: "Elinizdeki alet değil ![]() ![]() 4512: "Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez" ![]() 4512: "Merkez ![]() Merkez: "Anlaşıldı ![]() 4512: "Şuraya doğru kaçıyor" ![]() Merkez: "Biri 4512'den telsizi alsın ![]() ![]() 3345: "Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir?" 6220: "Henüz Abone'yi söylemedi amirim" ![]() Şöför: "Müdürüm ![]() Müdür: "Etsin ![]() ![]() Merkez: "Camide son durum nedir?" 5436: "Cenazeler mezarlığa seyir halindeler" ![]() 4536: "Merkez ![]() ![]() ![]() ![]() Merkez: "Anlaşıldı ![]() ![]() ![]() 3370: "Bir minibüs at arabasına çarpmış ![]() ![]() Merkez: "Başın sağ olsun evladım ![]() Merkez: "Ananın Yeri'nde kavga ihbarı var ![]() ![]() 7443: "Anlaşıldı Merkez ![]() Ananın Yeri'ne ekibimle seyir halindeyiz" ![]() 5690: "Burada çekilmesi gereken bir araç var" ![]() 5491: "Efendim ![]() ![]() Merkez: "91 ![]() ![]() ![]() 7553:"Kaçan aracı takip halindeyiz" ![]() Merkez: "Anlaşıldı ![]() 7553:"Kaybolduk Merkez! ![]() ![]() ![]() Merkez:"Mevkiiniz?" 4566:"Cumhuriyet caddesi" ![]() Merkez:"Tam mevkiiniz?" 4566:"Arabadayız Merkez" ![]() 5452: "Bahse konu aracı aldık ![]() ![]() Merkez: "Araç alkollü mü?" 5452: "Olumsuz efendim ![]() ![]() 5433: "Caddede şüpheli bir paket var ![]() Merkez: "Anlaşıldı ![]() ![]() pakete dokunmayın ![]() 5433: "Uzman ekibe gerek yok ![]() ![]() Merkez: "Nereden anladınız ![]() 'Çevre güvenliğini alın' demiştik" ![]() 5433: " Üzerinden kamyon geçti efendim" ![]() Merkez: "İskeledeki aracın belgelerini alın" ![]() 5426: "Araç feribota binmekte ![]() ![]() ![]() Merkez: "Belgeleri muhakkak alın" ![]() 5426: "Doğrudur Merkez ![]() ![]() 5426: "Aracın belgelerini aldım" ![]() Merkez: "Derhal merkez karakoluna intikal edin" ![]() 5426: "Olumsuz Merkez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|