Bunlar Da Mahkeme Diyalogları |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Da Mahkeme Diyalogları-SORU: Doğum tarihiniz nedir? CEVAP: 15 Temmuz SORU: Hangi yıl? CEVAP: Her yıl *** SORU: Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu? CEVAP: Evet SORU: Peki ne şekilde etkiliyor? CEVAP: Olayları unutuyorum SORU: Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz? ** SORU: Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında? CEVAP: Ya 38 ya da 35 Hangisi olduğunu hatırlamıyorum SORU: Ne kadardır sizinle yaşıyor? CEVAP: 45 yıldır *** SORU: Kocanız uyandığı zaman size söylediği ilk şey neydi? CEVAP: Bana 'Neredeyim ben Canan?' dedi SORU: Peki bu niçin canınızı sıktı? CEVAP: Çünkü benim adım Suzan *** SORU: Korna çaldınız mı? CEVAP: Kazadan sonra mı? SORU: Kazadan önce CEVAP: Tabii; 10 yıl boyunca *** SORU: Kadının üç çocuğu vardı değil mi? CEVAP: Evet SORU: Kaçı erkekti? CEVAP: Hiçbiri SORU: Hiç kız çocuğu var mıydı? *** SORU: Saldırganı tarif eder misiniz? CEVAP: Orta boyluydu sakalı vardı SORU: Kadın mıydı erkek miydi? *** SORU: Merdivenlerin bodrum katına indiğini söylediniz CEVAP: Evet SORU: Aynı merdivenler yukarı çıkıyor muydu? *** SORU: İlk evliliğiniz nasıl sona erdi? CEVAP: Ölümle SORU: Ölen kimdi? *** SORU: Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz? CEVAP: Otopsi 1830 da başladı SORU: Adam ölüydü değil mi? CEVAP: Yok oturmuş neden üzerinde otopsi yaptığımı merak ediyordu Alıntı |
|