Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cehennemlik, kitap, özeti

Cehennemlik Kitap Özeti

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cehennemlik Kitap Özeti

Cehennemlik Kitap Özeti

Türk edebiyatında her zaman mizahi öğeleri ön plana çıkartmasıyla bilinen Hüseyin Rahmi Gürpınar Cehennemlik adlı bu romanında okurlarını şaşırtacak ölçüde farklı bir tutum sergiliyor Çözülmekte olan bir dönemin bireysel yaşamdaki yansımalarını ele alan Cehennemlik Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın keskin gözlemleriyle dokunmuş trajik bir eser

Kitaplarında hayatın çarpıklıklarını gülümseyerek ele alan bu çarpıklıkların kökeninde çoğunlukla insan naturasını gören Gürpınar belki de bir kereliğine bu çarpık yapıya gülümsemek yerine farklı bir yaklaşımla bakıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com