Akşam Arkadaşta Ders Çalışacağız :D |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akşam Arkadaşta Ders Çalışacağız :D--Babacım ben bu akşam arkadaşımda kalacamYarın önemli bir sınavımız var birlikte çalışacaz --Yemezler kızım hadi naş! --Nası yani? --Sen böyle bir sınav akşamının mahsulüsün!bize sökmez!!! --Anne bu akşam arkadaşımdayım ben ders çalışacaz!!! --Niye? tek çalışamıyor musun sen? --Ama anneee!!!! ---Aması maması yok!!!Vakti zamanında bizim de üzerimizde az ders çalışmadılarŞimdi düştüğüm duruma bakSeni kimle çalıştığımı bile hatırlamıyorum!!! --Baba ben bu akşam ders çalışmak için arkadaşımdayımOkey? --Okey de "okey"i unutmaTemiz bi çalışma olsunBaşımıza iş açma!! --Ya baba saçmalama Hikmet e gidiyorum ben --Ne hikmeti lan?ipnemi oldun sen yavşakerkek erkeğe ders mi çalışılırmışkırarım bacaklarını!dürzüüüüü!!! --Of baba,offf baba!!! --Anne,biz bu gece Aylalarda ders çalışacaz!Meral,Aysun,Seda da gelecek!! --Tabi Osman,ahmet ,mehmet,hüseyinde gelirtopluca çalışırsınız!! --Ne ilgisi var anne ya?çok önemli bi sınavımız var yarın!! --Grup olarak çalışıp,pratik yapacaksınız yaniBaba na söylemeden git odana zıbar!!Akşam akşam günaha sokma adamı!!! --Abiii biz bu akşam Aylinlerde ders çalışacazBizim sınıfta var ya hani,sarışın olan!! --Çok ilginç Aylin le bugün bizde Tolgaların evde çalışacaz Tesadüfün de böylesi!!! --!!!!!? ---Almıyayyım ayağımın altına defooll!!! |
Akşam Arkadaşta Ders Çalışacağız :D |
08-24-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akşam Arkadaşta Ders Çalışacağız :DAlıntı: --Anne,biz bu gece Aylalarda ders çalışacaz!Meral,Aysun,Seda da gelecek!! --Tabi Osman,ahmet ,mehmet,hüseyinde gelirtopluca çalışırsınız!! --Ne ilgisi var anne ya?çok önemli bi sınavımız var yarın!! --Grup olarak çalışıp,pratik yapacaksınız yaniBaba na söylemeden git odana zıbar!!Akşam akşam günaha sokma adamı!!! zuahahaatskler hayatummsüperr |
|