Bayanlar Dikkat İşte Uzak Durulmasi Şiddetle Önerilen Erkekler |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Dikkat İşte Uzak Durulmasi Şiddetle Önerilen ErkeklerHava da oldukça soğuk evime gidelim mi? (vur tekmeyi öyle kaç) *Film oldukça sıkıcı, yerimi de beğenmedim kolumu şöyle atayım, arkalara doğru gitsek mi? (filmi bitir, olduğun yerden kımıldama, film bitince tanımıyormuş gibi çek git) *Evlenmek mi neden biz böyle de mutlu değil miyiz? (tek kelime bile etme, ayrıl) *Saçmalama, o eski bir arkadaş üstelik elini falan da tutmuyordum (ayrıl) *Benden izin almadan nasıl bakkala gidersin (bakkala git, telefon aç işte böyle giderim de ve telefonu suratına kapat) *İlk buluşmada daha önce hayatımda çok kadın oldu ama sen farklısın gibi sözde hava atma ve etkileme amaçlı cümleler kuruyorsa (eminim bendeki sayı daha fazladır de, gıcık olsun öyle ayrıl) *Sizin orası çok uzak yaa kim gelecek, sen bu tarafa gelsen olmaz mı? (geliyorum de ve asla gitme) *Erkek:Arkadaşlarla sinemaya gideceğiz Kız:aaa ne güzel bende sizle gelebilir miyim canım? Erkek: Ne münasebet otur oturduğun yerde (daha ne bekliyosun, ayrıl) *Aloo, nerdesin iki saattir çalıyo telefon haa serap mı yanında ver bakiim doorumu söylüyosun (güvensizlik mi? aslaaa hemen ayrıl) *Ben hiç evlenmeyi düşünmedim, düşünmüyorum (onu kaderiyle başbaşa bırak) *Bugun beni eski kiz arkadasim aradi benimle bulusmak istedi ( gule guleeee) *Ben anneme cok duskunum, evlenecegim kiz annemle cok iyi anlasmali (annenesiyle mutluluklar dile ve kosar adimlarla kac) *Hayatim ya hangi devirde yasiyoruz hala boyle seyleri mi dusunuyorsun rahat ol (saaapppıııkkk diye bir ciglik at tokati yapistir suratina,basini belaya sok ve kac) *Ya askim arkadaslarin neden geldi ben seninle yalniz kalmak istiyordum (arkadaslar kalkin bu herif sizi istemiyor diye bagir ve oyle git ) *Ben erkek adamim oyle kafana gore istedigin heryere gidemez ve benim begenmedigim insanlarla gezemezsin (elinde ne varsa kafasinda parcala ole birak) *Tam burda gecen ay eski kiz arkadasimla dolasiyordum olaya bak ya simdi de seninle (ciddimisin? bende gecen hafta benim eskisiyle tam burda öpusuyordum de,sinir olsun öyle birak) *Ben erkegim yaparim ( ya bunu bastan soyleseydin ya hay Allah benim yaptiklarimi ne yapcaz simdi de ve taksi durdur) *Eger sana en ufak bir yalan soylemisse (oldur!!! parcala!!!! yak!!!! kulu bile kalmasin yeryuzunde ) *He bide eger nasil olsa evlenmicez mi derse (ahada yalancinin Allah'i odur iste kizim hiç durma firla git) |
|