Bir Şey Söyle! |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Şey Söyle!Artık Nefes Almak İstemiyorum! Umutlarım da aynı sen gibi bırakıp gittiler beni Kıramadığım zincirlerle bağlandım Zindanlara hapsedildim Sensizliğin ne olduğunu hala öğrenemedim Kaç kere sevdin beni? Kaç kere seni seviyorum dedin? Şimdi cevap ver bana Madem gidecektin niye geldin Madem hiç benim olmayacaktın Niye kendini sevdirdin Git artık Benden uzaklara adımı bile anmayacağın yerlere git Git ki bendeki seni öldürebileyim Git ki sevgimi kalbime gömebileyim Nerden bilirdim sevginin ve aşkın bu kadar canımı acıtacağını Zamansız gelip beni yok edeceğini Benim için hayatta bir sen vardın Senin içinse karanlıklar arasında bir ben Şimdi ne olur git Git ki bitirebileyim seni Git ki unutabileyim gözlerini Git yalvarırım git Artık nefes almak istiyorum! Bir şey söyle Denizler tutuşturulduğunda Dağlar yürütüldüğünde Bir şey söyle Yıldızlar semadan bir bir döküldüğünde üstümüze Bir şey söyle Ben seni unuturum Söyle! Yer başka gök başka olduğunda Sallanıp çalkalandığında uçsuz bucaksız sema Hani biz ateşin etrafını sarmış pervaneler gibi olduğumuzda Bir şey söyle! Unuturum ben seni, söyle Kalplerde gizlenenler ortaya döküldüğü zaman Gök yarıldığı zaman Ne oluyor bu yere dediği zaman insan Ve kalakaldığında yüzkarası şiirlerim Ve sensiz bir zaman Ve ayaklarımızın altından toprak kayıp dümdüz eğildiği zaman Bir şey söyle! Defterler açıldığında gökyüzü sıyrılıp alındığında Cehennem tutuşturulduğunda cennet yaklaştırıldığında Bir şey söyle,unuturum ben seni Söyle! |
|