Her Gece... |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Her Gece...her gece sabaha ağırıyor sevgili saclarım ömrüne gece; seherlere dargın kalıyor ve sabaha ömrümde ince bi tını kanıyor kötürüm bi dünyanın dar sokakları efkar içinde(!) haki bi renge kapanıyor ömrüm üşüdüğümde biraz kahır örtünüyorum oysa senin kadar sevmiştim nergizleri atıl makyajını döktün boynuma va gittin boynumda sönük bi ruj lekesi vegözlerinin fulu karası! dudaklarım ezbere öpüyor artık dudaklarını bütün sözler/im sevdamın maskarası! yinede susmalımıyız sevgili? / SUSUYORUM; her gece bi ucuruma düşüyor bedenim her gece uykusu heyelan bi düş kırılan bi dal gibi açık kalıyor ruhum kırılan bi dal gibi cıplak ÜŞÜYORUM; veher sabah düştüğüm ucurumda acıyorum gözlerimi dokunuşlardan coook uzak(!) esrik yoksun ve kurumaya yüz tutmuş bi sahra ellerim ahelerim yüzündengögsünün alargasından yoksun uzak ellerim benim olmayan iki nesne gibi geliyor bana acıdan hissizleşen ellerim kan içinde artık benim olmayan iki uzvu taşıyor iki kan ceşmesini yani sevgili gözlerim ; pencereler ardına düşmüş derinligini kaybetmiş bir dünyanın baş döndüren miğde bunlandıran duygularıma zorla perişan olmuş resimler gösteren iki subje oluyor oysa herşey bu kadar objektif herşey yine ansızın oluyor ansızın buldugum aşk gibi / sevab gibi / şehvet gibi nasıl alıkoyamıyorsam bütün bunlara kendimi bir gece oluyor bir uçurum düşerken tutunmaya çalışan ellerim / artık benim olmayan ellerim kan içinde ellerim sevgili ve bi sabah düştügüm uçurumda açıyorum kendimi dokunuşlardan çok uzak artık susuyorum sesim ıcınde yankılanıyor bitirim bir ustura gibi ; rastgele kesiyor saclarımı beni / düşlerimi/ömrümü bütün cogul yanlarımı tekil bir hasret artık sesim bile iğrenç geliyor susuyorum susuyorum susuyorum bütün susuşlarım birleşiyor bütün susuşlarım neden sustugunu bılerek yüregimin daglık alanlarında örgütleniyor bir isyan bir devrim başlıyor yüregimin yaralı cografyasında SORMA biliyorum sevgili gözlerim gözlerinde sürekli birşeyler arıyor buluyorda sonra dudaklarına yazıyor dudaklarının yazılmaya unutulmuş sayfalarında sanıyorumki bu isyanı yalnızca senınle bastırabılırım peki yaralarımız ? yüregimiz kavim yaraları eskiden cok eskiden kalan yaralarımız ! Öpsem geçermi ? Öpsem Geçermi ?? ÖPÜŞSEK GEÇERMİ SEVGİLİ ? |
Her Gece... |
08-24-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Her Gece...biliyorum sevgili gözlerim gözlerinde sürekli birşeyler arıyor buluyorda sonra dudaklarına yazıyor dudaklarının yazılmaya unutulmuş sayfalarında sanıyorumki bu isyanı yalnızca senınle bastırabılırım peki yaralarımız ? yüregimiz kavim yaraları eskiden cok eskiden kalan yaralarımız ! Öpsem geçermi ? Öpsem Geçermi ?? ÖPÜŞSEK GEÇERMİ SEVGİLİ ? __________________ geçermi yaralar emegine sglık boncuqummm gene döktürmüssün çok güzel |
|