Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilmiyorum, lutfen, olurmusunuz, yapacagimi, yardimci

Ne Yapacagimi Bilmiyorum Lutfen Bana Yardimci Olurmusunuz :S

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

20 yasindayim ve 1 bucuk senedir ciktigim birisi var onu canimdan cok seviyorum inanin onun icin herseye goze alirim Bizim arada sirada kavgamiz oluyor ve her defasinda agir konusuyor sonra bende ofkemden ona laflar sayiyorum gurur yuzunden biz boyle kac defa ayrildik kavga yuzunden iki defa ayrildik ama hata bende de var Biz daha yeni ciktigimizda ben bi arkadasla bulusmustum ama hic planda yoktu bulusmak cocuk benimle konusmak istedi israr etti yoksa benim aklimdan gecmiyodu bulusmayi geldi konustuk beni istedigini soyledi bende istemedigimi soyledim okadar di hic bisey olmadi sonra gitti ve ciktigim da bunu bi kac ay sonra ogrendi yaz tatilindeydu 3 ay konusmadik tabiki ben cookkk pisman oldum :s sonra bana msj atti napiyon diye konusmaya basladik unutamadim seni dedi baristik oyle hersey cok guzel gecti sonra bu konu yine acildi bi kac ay sonra hala unutamamis bnm yaptiklarimi sana nasil guvenecimi bilmiyom dedi bu 1 ay surdu ayrilmamiz sonra yine geri geldi ozledim unutamiyom diye Simdi bi kac gun once yine kavga ettik laflari acitti beni :s bana seni sevdigimi dusunmuyosun herhalde dedi o his coktan gitti dedi hayatta bi kez asik olunur ben butun kizlara boyleyim sevemiyom dedi, aski bosver burda bulamicama gore dedii ben sadece hayatimda yuva kurmak icin bi kadin ariyorum dedi bunu ya senle ya sensiz olsa da yapacam dediAma sevmese bana niye geri donsun ki unutamiyom dedi her defasinda beni sevdigini biliyorum Kac gundur agliyorum geceleri uyuyamiyorum beni cok kirdi ama cok sevyrm onu :s bana guvenmek zor oldugunu soyledi bastaki kadar emin degilim senden dedi halbiqa ben elimden geleni yapiyorum bana guvensin diye Ben anlayamadim niye boyle yaptigini daha gecen bulustuk bana hersey cok guzel dedi sevdigini biliyorum hissediyorum ama sakliyo gurur yapiyo bence onunla sadece mutlu olmak istiyorum ben onsuz yapamam :s onun guvencini nasil kazanirim ? Bana yardimci olun lutfen fikirlerinizi soyleyin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Güven kazanılmazki bence onun kendisinin hissetmesi lazım bunu Ama bu süreci hızlandırmak için birşeyler yapabilirsin en basiti facebook gibi geniş sosyal kitlelerinden uzak dur ona özel oldugunu hissettir Ve bir erkek olarak söylüyorum benimde kız arkadasım öyle birisiyle bulussa ve sonradan ögrensem bende kızarım madem sen seviyorsun neden bulusmaya gidiyorsun baskasını sevdigin halde kusura bakma ama sende kendi sevgini,aşkını sorgulamalısın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-24-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Yakamoz´isimli üyeden Alıntı

Güven kazanılmazki bence onun kendisinin hissetmesi lazım bunu Ama bu süreci hızlandırmak için birşeyler yapabilirsin en basiti facebook gibi geniş sosyal kitlelerinden uzak dur ona özel oldugunu hissettir Ve bir erkek olarak söylüyorum benimde kız arkadasım öyle birisiyle bulussa ve sonradan ögrensem bende kızarım madem sen seviyorsun neden bulusmaya gidiyorsun baskasını sevdigin halde kusura bakma ama sende kendi sevgini,aşkını sorgulamalısın

Biliyorum hata bende de var tabiki ama cok pismanim zaten boyle birseyi asla yapmam artik zaten o bulustugum kisiyle aramizda hic bsy gecmedi konusmak istedi konustuk snra gitti , ben onu hic aldatmadim ve hic yalan soylemedim bu olaydan haric Onu kaybetmekten korktum ondan soyleyemedim En kotusu de bunu duyduktan sonra baskasiyla yatmis ben izindeyken sonradan anlatti bana bunu Ofkesinden hirsindan dolayi yaptigini soyledi Kabul edilecek bsy degil o an ben tiksindim nefret ettim ondan ama sonradan dusundum kendimi sucladim hak verdim biraz ona da O asiri gurur yapan birisi belki de ondan beni sevmedigini soyledi sirf beni uzmek icin tahminim Dediklerini kesinlikle ya***agim onun yeniden guvenmesini saglamak icin elimden geleni ya***am cok tsk ederim yorumun icin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com