![]() |
Gelmesende Beklemek Var Olmaktır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelmesende Beklemek Var OlmaktırDeniz kıyısında bir kayayım ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sesin içimdeki cehennemin alevlerine yağan sağanak gibiydi ![]() ![]() ![]() ![]() Lodos ile başladı her şey ve meltem ile bitiyor ![]() ![]() ![]() Taştan alnımda bulamayınca ellerini, sabahlarıma ağlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa bana çarptığın anı kelimeleştiriyordum ![]() ![]() Kayaları umursamıyor, üstünden aşıp geçmiyorsun! Oysa seni kucaklayabilmek için heyecanların karaltısını yaşıyorum ![]() Sükunetin hırçınlığıma ihanet mi? Canıma işlemek istemiyorsun ![]() Ve mezarıma kapanır gibi, sönen bir ışık gibi baktım gözlerine ![]() ![]() ![]() Dalgındın ![]() ![]() Yalnız kalan cismim, belki de sert olduğumu söylediklerinden yine tek başınaydı ![]() Hiç bir şey kıramıyordu, ezemiyordu beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama farkına varamadığın bir yanım vardı ![]() ![]() Ben ulaşırdım sana ![]() Okyanusları aşıp geldiğin zaman yosun tutan taraflarım ağlıyor ve terimi göz yaşı olarak sana sunuyorum ![]() Dalgaların uğramıyordu ücra köşelerime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dalgın bakışlarını düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanağıma sularını çalmadığın her gün gurbeti yaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıskandım onları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa bahçemdin benim ![]() ![]() ![]() Suskundun, ufkum aynana baktığımda genişlemiyordu ![]() ![]() İçini nereye taşırıyorsun? Taştan bir yüreğin pasını silmek için , yanlışlıkla yanından bile geçmiyorsun ![]() Eriyen, dağılan benim ![]() ![]() ![]() Onun için ellerin bana uzanacakken kayboluyor ![]() ![]() Ölmezsen, ben hiç ölmem ![]() ![]() ![]() ![]() Kayaları, senin için akan ırmakları umursamıyorsun ![]() ![]() Hastayım ![]() ![]() ![]() ![]() Bana çarptığın anı kaleme döküyorum yine ![]() ![]() ![]() Dalgalar ve kaya için daha erkendi ![]() ![]() ![]() Sevgilerde dalgalar gibi değil mi? Ya bir şeyler getirirler ya bir şeyler götürürler ![]() ![]() Beni bir sarıp, bir bırakmana da yanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Getirdiğin bir çöp, götürdüğün benim parçam bile olsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sana yanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|