|
|
Konu Araçları |
ayrilik, begenirsiniz, mevsimikendim, umarim, yazdım |
Ayrilik,Mevsimi.Kendim Yazdım Umarim Begenirsiniz |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayrilik,Mevsimi.Kendim Yazdım Umarim BegenirsinizAyrilik,mevsimi Yine,sensiz,gelen,baharda,açan,güllere baka durdum,koparamadim,, yokluğunun,bu,ilk mevsiminde,filizlenen,çiçekler,soluk,renksiz,bir türlü rengini alamadi aciyor,gonlum,yaniyor,gonlum,neden,neden,hala,seni ,unutamadimyokluk,bumudur,sevgili::aynaya baktigim yuzun mutsuzluğumu,yoksa,yansiyan,gunesin,golgesimi kanadi,kirik yaralı bir,kus gibiyim,uçamiyor gonlum,gulemiyor,mutluluklar,uzak gibi,bumudur sevmek,boş bir odada ağlamakmidir Baktigim,yerlerde,varliğın hayelerimde,sana,tutsak düşlerim,birakmiyor,yakamı anla beni Sozlerimin,biliyorumki,telafisi yok,yanlişlarında bir doğrusu yok olabilme ihtimali bile bir ihtimalsizlikse ne yapabilirim elden ne gelirki simdi,yokluklarda,kaybolmus gibiyim,bilmiyorum nerdeyim aklim hala sende nedendir onuda bilmem ozlem,hasret,kokan kelimelerin sonuna yaklasiyorum,geceleri sensiz,geçemeyen zamani,boş odamda ağlayan,bir yuzun duvara,yansimasini dusunuyorum son sozlerimdir,bir ayrilik mevsiminde,agir basiyor duygularim,yazarken,uzuluyorum kelimelerimin anlami cok artik susuyorum sevgili !!!!yorgunum!!!!!! hoscakal: |
|