Vedalaştım Eşyalarımla |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vedalaştım EşyalarımlaVedalaştım bütün eşyalarımla Sevgim büyük sevgim sonsuz Ama sana doyamadım ben Vedalaştım bütün eşyalarımla Sevgimi yanıma aldım Kokumu sana bırakıyorum Hüzünlü bir şekilde ayrılıyorum senden Bütün acı ve güzel anılarımı burada bırakıyorum Silemem seni aklımdan Tanrım unuttur onu bana Korkulu rüyaları maziye gömdüm Gitmek mümkün mü seni bırakıp öyle Gitmek ölümden beter kalmak müebbet hapis Aşk acı çekmekmiş diyenler haklıymış meğer Sevmem demiştim bir daha Bak sana âşıkmışım meğer Sevgim ilk günkü gibi duruyor gönül evimde Senin aşkın bitti mi Bıktın mı benden Hor mu kullandık onu Yıprattık birbirimizi Mutluluk dediğin her zaman bulunmuyor Sevmek istesen de aşk kalbe dolmuyor Sevgi kuşunu yakaladıysan eğer bir kez Onu ellerinde tutmalısın İncitmemelisin Korkutmamalısın Uçmasına izin vermemelisin Olmadı işte Bütün eşyalarımla vedalaştım Onları sana bırakıyorum Bir de kokumu Geceleri koklarsın diye yastığımı da bırakıyorum Kimbilir ne zaman ve nerede Seninle karşılaşırız belki O zaman iki yabancı gibi mi bakışacağız Yoksa dönüp gidecek misin Ben aşkımı kalbime gömüyorum Olsun seni özgür bırakıyorum Seni sıktığımı söyledin Ve benimle birlikteyken boğulduğunu Aşkın ve sevgin bitmiş demek Vedalaştım tüm eşyalarımla Anılarımı sana bırakıyorum Özgürsün artık Dilediğin gibi uçabilirsin Gökyüzü senin |
|