Bedirhan Gökçe-Bu Gece |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bedirhan Gökçe-Bu GeceBu Gece Sen Benim Gözümde Bir Hiçsin Artık Nefretim Aşkını Aştı Bu Gece Bugünkü Sözlerin Sözmüydü Artık Son Sözün Sabrımı Aştı Bu Gece Kolayca Bitsin Bu Diyemedinde Salladın Savurdun Basiretsizce Hiçmi Ders Almadın Onca Gezdikte Yağmurun Rahmetini Aştı Bu Gece Yürümelimiydi Ilişkimiz Günüm Sensiz Bomboş Deyişimiz Sensiz Yaşayamam çelişkimiz Yalanın Doğrunu Aştı Bu Gece Evlenmek Hayali Kapımda Idi Giriş Kat Evimin Boyası Yeniydi Mobilyan Takın Alınmış Idi Vuslatın Tadını Aştı Bu Gece Yemedim Yedirdim Ne Varsa Sana üç Kuruşum Olsa Verirdim Daha Neyleyim Yoksuldum Hatırlasana Hafızan Harbimi Aştı Bu Gece Sen Giderken Herşeyi Yıkıp Gittin Bütün Hüzünlü şeyleri Acımadan Yakıp Gittin Sen Giderken Beni Benden çalıp Gittin Bütün Hayallerimi Bir Aşk Geri Dönmez Artık Gittin Ayaklarım Donmuş üşümüştümde Gece Yatamamış üzülmüştümde Bir Ay Oruç Tutup Yememiştimde O çizmen Boyumu Aştı Bu Gece Yapılan Söylenmez Gelmezmiş Dile Allah’tan Beklenir Kul Bilmesede Kızgınlığım Buna Sebep Isede Sabrım Miyadını Aştı Bu Gece Onca Gez Toz Benle Seviyorum De Sonra Git Nişanlan Birde Ona De şerefsizlik Değil Nedir Bu Söyle Küfrün Edebimi Aştı Bu Gece Sana Son Bir Sözüm Nasihatim Var Aldığım Ahlakla Bi Terbiye Var Seni Doğuran Ana Deyip Geçmek Var Saygım Adabımı Tuttu Bu Gece Gönlümün Romanı Bitti Bu Gece Hangisine Yansam şimdi Gün Gece ömrümden Beş Yıl Gitti Bu Gece ömrümden Beş Yıl Gitti Bu Gece Sen Giderken Herşeyi Yıkıp Gittin Bütün Hüzünlü şeyleri Acımadan Yakıp Gittin Sen Giderken Beni Benden çalıp Gittin Bütün Hayallerimi Bir Aşk Geri Dönmez Artık Gittin Sen Vefasızsın Sen Hayırsız Sen Başı Boş Bir Kurşun Gibi Umarsız Sen Vefasızsın Sen Hayırsız Sen Katleden Bir Kurşun Gibi Umarsız Bedirhan Gökçe |
|