Ümit Yaşar Oğuzcan -Unut Onu Kalbim |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümit Yaşar Oğuzcan -Unut Onu KalbimKarlı Dağ Yamaçlarında Vurdu Beni Avcılar Yaralı Uçurumlarda Uçmayı Unutmuş Kanadı Kırık Bir Kuş Gibi Kaldım Ellerimde Kalbimin Atışları Dudaklarımda Hasretin Yakarışları Gözlerimde Güllerin Gözyaşları Kaldı Ne Dostlarım Arar şimdi Ne De Yolunu Gözlediklerim çıkıp Gelir Bir Dağ çiçeğine Gizledim özümün Rüzgarını Alıpta Saramadım Sineme Vay Vay Cebimde Ayrılık Otları Gözlerimde Sessiz Yakarışlar Içimde Yıllanmış Kırgınlıklarla Sakalımda Sarı Tütün Kokusu Mahsun Mahsun Kırıldım Ey Hayat Kırıldım Işte Tutan Yok Elimi Boynuma Sarılan Yok Her Akşam Tanımadığım Bir Hüzün Görmediğim Bir Hicran çalar Kapımı çare Değil çare Değil Beklemek Ey Kalbim çare Değil Gelmiyor Işte Unut Onun Bakışını Gülüşünü Unut Gelmiyor Işte ölümüne özlediğin Içinde Gizlediğin Yıllarca Yolunu Gözlediğin Hayatın Elinde Kara Bir Gül Dikenlerini Batırıp Duruyor Canıma Yüreğimde Uçurum Yaraları Gözlerimde Sessiz Sızılarla Ayazlarda üşütüp Durur Tenimi Her Gece Yitirmiş Mevsimler Rengini ömrümde Içimde Bütün Arzular Tükenmiş önümde Dağ Dağ Yanlızlıklar Yalın Ayak Koşuyorum şimdi Kara Kışlara Ayaklarım Kan Revan Içinde çağırsam Duymuyor Almıyor Beni Bu Kuytudan Ah Dinlermi Anlatsam Derdimi Dağlar Esermi Rüzgar Alıpta ***ürürmi Sesimi Sular Ah Kalbim Ne Kadar Haykırsam Duymuyor Sesimi Kimse Uçurumlardan Başka Tutmuyor Elinden Yanlızlığın Sabıkalı Ihanetler Kesmiş Yol Başlarını Fırtınaların öfkesine Yazıp Aşk Fermanını Cehennemler Uzatarak Uçurumlara Derin Bir Vadide Idam Ettim Kimliğimi Kimse Bilmiyor ömrümde Bahar Gelmeyi çiçek Açmayı Kuşlar Uçmayı Unuttu çoktan Sende Unut Onu Sende Unut Ey Kalbim Sende Unut Onu Unut Kalbim Unut Onu Unut Unut Unut |
|