İste Evleniyorsun... |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İste Evleniyorsun...Biraz sonra evleneceksin sevgilim Çok mutlu olacaksın adım gibi eminim Birazdan bir parçamı alıp gideceksin Belkide bir daha dönmeyeceksin Sen beyaz gelinliğini giyerken Ben gelinliğine benzer bir kefene sarılıcam İçime gömücem acımı Yemin ettim bir daha anmıycam adını Sen o gün o imzayı atarken Bense son defa Belkide ölücem Umarım mutlu olursun birtanem Seni sonsuza dek sevicem Belkide yıllar sonra beni arayacaksın Ya da ıslanırken yanakların beni hatırlarsın Beni ölümüne seven biri var diyeceksin İşte o zaman üzüleceksin Hadi git onun ellerini tut İçinden bir dilek tut Yaşanmış her şeyi bir çırpıda unut Sakın ağlama içine yut Ben seni yıllar gecsede bekliycem Ömrümün sonuna dek sevicem Ölsem de kalbimde bir an bile silmiycem Allaha mutlu olman için her gün dua edicem Şu an kim bilir kimin ellerindesin Hangi yaman eldesin İsmini yolunu bilmediğim bir şehirdesin Sakın ağlama birazdan evleneceksin Güle güle papatya kokulu prensesim Korktum bir an bile sana yârim diyemedim Şimdi başkasının alçakça kalbindesin Senden son bir şey bilmeni isterim Adını bir an bile aklımdan silmeyeceğim Mutluluklar Papatya kokulu prensesim |
|