Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bangladeşte, kalan, kasirgasina, maruz, sayisi, sidr, tirmaniyor, ölü

Sidr Kasirgasina Maruz Kalan Bangladeşte Ölü Sayisi Tirmaniyor

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sidr Kasirgasina Maruz Kalan Bangladeşte Ölü Sayisi Tirmaniyor

Bangladeş'i vuran Sidr kasırgasında ölenlerin sayısı 2 bin 300e yükseldi Uluslararası Kızıl Haç Yardım Kuruluşu, bu sayının 10 bine kadar yükselmesinden endişe ediyor Bangladeşi kasıp kavuran Sidr kasırgadan üç gün sonra halkın afet bölgelerinde hala canını kurtarmaya çalıştığı haber veriliyor Afet bölgelerinden kaçan ve şimdilerde oturdukları bölgelere geri dönen afetzedeler, oturdukları evlerin, kulübelerin tamamen tahrip olmuş olduğuna tanık oluyorlar Sahil bölgelerindeki üç milyon afetzedenin birçoğunun geçim kaynaklarının da tamamen yokolduğu bildiriliyor?

Enformasyon Bakanlığının resmi açıklamasında ölü sayısı 2300 olarak verildi Uluslararası Kızıl Haç Yardım Kuruluşu ise, bu sayının 10000e kadar yükselmesinden endişe ediyor? Öte yandan kurtarma ekiplerinin bugün de ücra bölgelerde dış dünya ile bağlantısı kesilmiş olan köylere ulaşmaya çalıştığı bildiriliyor Gıda sevkiyatında sorun yaşanıyor Afet bölgelerine helikopterlerden atılan yardım paketlerine ulaşmak için çaresiz bekleyen insan kümeleri görülüyor Yardım getiren helikopterlerin sellerden dolayı birçok yörede iniş yapması mümkün olmuyor Khulna yöresindeki resmi görevli, afet bölgelerinde sadece tıbbi malzemenin değil, temiz içme suyu

Kaynak: Ayrıntılı bilgi için kureselfelaketcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com