|
|
Konu Araçları |
elektrik, mühendisliğinin, sayisi, yayimlandi, yeni |
Elektrik Mühendisliği'nin Yeni Sayisi Yayimlandi |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Elektrik Mühendisliği'nin Yeni Sayisi YayimlandiELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ'NİN YENİ SAYISI YAYIMLANDI Elektrik Mühendisliği Dergisi'nin 436 sayısı yayımlandı EMO'nun hazırladığı "Elektronik Gözaltı Dünyası: e-göz@ltı" raporunu dosya konusu olarak işleyen dergide, Ulusal Elektrik Tesisat Kongresi ile Enerji Verimliliği ve Kalitesi Sempozyumu'na ilişkin haberler olmak üzere EMO ve şubelerinin yaptığı etkinliklere haber olarak ulaşabilirsiniz Nükleer santral ihalesindeki yaşanan hukuka aykırı süreç, elektrik dağıtım özelleştirmelerine yönelik tepkileri içeren haberler de yer almaktadır "Elektronik Gözaltı Dünyası: e-göz@ltı" dosyası kapsamında EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Öden?in "Yeni İletişim Dünyasına Temel Hak ve Özgürlükler Bakışı" yazısını, EMO Hukuk Müşaviri Hayati Küçük?ün "İletişim Özgürlüğünün Korunması ve İstisnasının Sınırları" yazısını, M Birkan Sarıfakıoğlu?nun "İktid@rın Elektronik Gözleri" başlıklı yazısını,*Prof Dr Aytül Kasapoğlu ve Araş Gör*Yonca Odabaş?ın "Sosyolojik Açıdan Teknoloji Odağında Güncel Sorunların Yorumlanması" yazısını*bulabilirsiniz Dergide yer alan bazı yazı başlıkları da şöyle: "Enerji Verimliliğinde Mesafe Uzun", "Otomatik Fiyatlandırmayı Kaldırın, KDV?yi İndirin", "Özelleştirme Gerekçeleri Dayanaksız", "Ampuller Patlatıldı", "Aras Elektrik Dağıtım Özelleştirmesine Yürütmeyi Durdurma", "Küresel Su Politikaları ve Türkiye", "Nükleer İhaleye Fesat Karıştırılıyor", "20 Yılında Bergama Davası"*Aşağıdaki bağlantıdan Elektrik Mühendisliği Dergisi?nin 436 sayısına ulaşabilirsiniz** wwwemoorgtr/yayinlar/dergi_gosterphp?kodu=554 04082009 15:28:11 ELEKTRİK İÇ TESİSLERİ YÖNETMELİĞİ TASLAĞI 5 YILDIR BAKANLIKTA BEKLİYOR (1224) EMO ESKİŞEHİR ŞUBESİ İLK GENEL KURULU'NU GERÇEKLEŞTİRDİ (537) 7 ENERJİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRGESİ AÇIKLANDI (471) EMO DENİZLİ ŞUBESİ 8OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ (424) EMO BURSA ŞUBESİ 12 OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (370) EMO İZMİR ŞUBESİ 28 OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ (362) EMO'DAN DAYANIŞMA GREVİNE DESTEK (320) ÇEÇEN VE KÜÇÜK HALK TV'DE (295) EMO ADANA ŞUBESİ 13 OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ (279) 3 AĞ VE BİLGİ GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU "BİLGİ VE TOPLUM" TEMASIYLA DÜZENLENİYOR (236) Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr |
|