Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
200, intim, likid, moos

Moos İntim Likid 200 Ml Nedir

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Moos İntim Likid 200 Ml Nedir

Moos İntim Likid 200 ml Ürün DetaylarıVAJİNAL HİJYEN ÖNEMLİDİR!

Hassas genital bölgenin asidik pH dengesi, bakteri ve mantarlara karşı koruyucu ve engelleyici bir rol oynar Bu sebeple ürünün pH değerinin 42 olması sayesinde doğal intim florasını bozmadan temizler ve deodorize eder Sabun, alkali ve boya içermez Allantoin, bisabolol ve doğal papatya özü ile hassas cildi yumuşatır ve korur İçeriğindeki Chlorhexidine Digluconate sayesinde ise gram negatif, gram pozitif bakteriler ile mantara karşı etkili koruma sağlar Bu maddenin kan ve diğer biyolojik sıvı bulunan ortamlarda bile etkinliğini kaybetmemesi sayesinde diğer antibakteriyel maddelerle kıyaslandığında üstünlük sağlar ve tedavide daha etkin rol oynar

Kullanım Şekli :

Biraz ılık suyla avucunuzda köpürtünüz Genital bölgeyi yumuşakça temizleyiniz ve daha sonra bol su ile iyice durulayınız Günde iki kez (sabah akşam) veya doktorunuzun tavsiye edeceği sıklıkta kullanınız Sadece dış genital bölgeye uygulanır SABUN, ALKALİ VE BOYAR MADDE İÇERMEZ

GENİTAL ENFEKSİYONLARDA TEDAVİYE YARDIMCIDIR

DOĞAL İNTİM FLORASINI BOZMADAN TEMİZLER, DEODORİZE EDER

PAPATYA ÖZÜ, ALLANTOIN VE BISABOLOL HASSAS CİLDİ YUMUŞATIR VE KORUR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com