Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arada

Arada &Quot;R&Quot; Var

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arada &Quot;R&Quot; Var

Tabur´a yeni bir komutan gelmis ve askerleri toplayarak bir konusma yapacagini belirtmis

Butun askerler toplanmislar ve komutan baslamis konusmaya:

-Bugun tanismak icin sizleri buraya topladim Benim adim Ahmet, soyadim Kırç Tekrar ediyorum, Kırç Arada R var Sakin ola diliniz surcmesin cok fena yaparim Herkes iyice ezberlesin hata istemem !

Askerler dagilmislar ve herkes “Arada R var, arada R var” diye icinden ezbere koyulmus Komutan ise bu konuda ne kadar hassas oldugunu gostermek icin sagda solda gordugu askere soruyormus:

- Sen

- Emredin komutanim!

- Soyadim ne benim ?

- Kırç komutanim

- Aferin ! Isinin basina !

Komutan boyle boyle hergun bir kac kere soyadini soruyor ancak kimse sasirmiyormus Laz ise bu konuda cok sanciliymis

Ya birgun piyango kendisine cikarsa ve sasirirsa diye daralip dururmus Nihayet birgun tören esnasinda komutan aniden arkasina donmus ve Laz’i isaret ederek

- Sen ! Soyadim ne benim ?

Laz heyecandan konusamiyor, nutku tutulmusYaprak gibi sallanmaya baslamis

Komutan gayet sinirli

- Sana soyluyorum, cevap ver, asabimi bozma !

Hemen arkasindaki arkadasi bakmis Laz’in basi belaya girecek hemen fisildamis :

- Arada R var, arada R var…

Bunun uzerine Laz cevap vermis:

- Gört !!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com