Emniyet Kemeri Bende! |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emniyet Kemeri Bende!Evliklleri kötü giden Karı koca 100 km hızla arabada gidiyorlarmış Arabayı adam kullanıyormuş ve karısı birden “Hayatım” demiş, “ seninle 15 yıl boyunca güzel bir beraberlik yaşadık Ama artık ben boşanmak istiyorum!” Adam bir şey söylememiş Bu arada hızı 105’e çıkarmış Derken karısı “Neden diye soracağını biliyorum”demiş, “ bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama arkadaşın Joe ile birkaç aydır beraber oluyoruz ve üzgünüm ama yatakta o senden daha iyi!” Adam yine hiçbir şey söylememeye devam ederek hızı 110’a çıkarmış Kadın devam etmiş “Evi ben istiyorum” Artık 120’yle gidiyorlarmış Adam hiçbir şey söylemiyormuş Kadın “Ayrıca” demiş, “ bütün çeklerini, kredi kartlarını, arabayı da istiyorum!” Adam hızı 130’a çıkartmış Hala bir şey söylemiyormuş Kadın sormuş: “Hiçbir şey söylemeyecek misin? Sen hiçbir şey istemiyor musun?” Adam 140’a çıkmış ve cevaplamış: “Hayır Ben ihtiyacım olan her şeye sahibim” Kadın şaşırmış “Öyle mi? Nedir o?” Araba karşıdaki duvara 150 km Hızla çarpmadan önce adam cevap vermiş: “Airbag ve Emniyet Kemeri bende!” |
|