Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kayserili, laz

Laz Ve Kayserili

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Laz Ve Kayserili

Laz bir gün kayseriliden 50 liraya at almıs kahvenın onunden gecerken kahvedekıler sormus ''ula Laz sen ha bu ati aldin ama Kayserili seni kandurdi bu at topal'' bizim laz hemen cevap verır ''yok ula ayagında cıvı var cekersem duzelcek'' hemen kayserılının yanına gıdıp ''ula kayserılı laz senı kandurdi atın ayagında cıvı varmıs cekerse duzelcekmıs'' kayserılı cevap verır ''yok laz fark etmesın dıye o cıvıyı ben caktım atın ayagına'' dıyınce hemen laza kosmuslar ''ula cıvıyı kayserılı cakms senı kandurdı topal atı 50 liraya sattı sana'' diyince Bizim Laz sinirlenir ve aniden ayaga zıpplar ve
LAZ:Ula agzına ekmek kodugumun sahte paara vermeyeydum az daha kandurıyıdı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com