|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, hanım, ilköğretim, manisa, okulu, soma, zübeyde |
![]() |
Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri Soma Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri Soma ManisaZübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Tanıtım - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu İletişim ![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun 1999 yılında inşaatına başlanmış olup 2000 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() Okulumuzda 2 Müdür yardımcısı,16 sınıf öğretmeni,13 branş öğretmeni görev yapmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda 1 adet fen ve teknloji laboratuvarı,1 tane Bilişim Teknolojileri sınıfı, 3 Ana sınıfı ve 16 derslik bulunmaktadır ![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Soma Okulun Telefonu: 236/6140016 Okulun Faksı: Okulun Adresi: İnönü Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://somazubeydehanim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: somazubeydeio@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|