Gökyaka İlköğretim Okulu Çine Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökyaka İlköğretim Okulu Çine AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Gökyaka İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Çine'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gökyaka İlköğretim Okulu Resimleri - Gökyaka İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz 1946 yılında hizmete açılmıştır Uzun bir müddet merkez okul olarak görev yapan okulumuz Saraçlar, Yörükler, Çöğürlük köylerindeki öğrencileri kabul ederek eğitim öğretime devam etmiştir 1978 yılında şuanda kullanılmakta olan binamız hizmete girmiştir 2008-2009 sezonunda elektirik tesisatı ile kapı ve pencereleri Milli Eğitim Müdürlüğü bütçesi ile yenilenmiştir 2009 eylül ayında ise hayırseverler Veli İNANÇ ve UYSAL GIDA tarafından okulumuzun iç-dış boyası, gerekli tamirat işleri yapılmış ayrıca beş musluklu bir çeşme kazandırılmıştır O kulumuz 1-2-3 birleştirilmiş ve 4-5 birleştirilmiş sınıf olarak iki öğretmeniyle eğitim-öğretim hizmeti vermeye devam etmektedir Gökyaka İlköğretim Okulu Aydın Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gökyaka İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gökyaka İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gökyaka İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gökyaka İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / ÇİNE Adı: GÖKYAKA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gökyaka Köyü Çine Telefon Numarası: 2567284005 Faks Numarası: 2567284005 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Gökyaka İlköğretim Okulu biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|