Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
crompton, narsisti, sevdim, simon

Bir Narsisti Sevdim - Simon Crompton

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Narsisti Sevdim - Simon Crompton kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Bir Narsisti Sevdim: Kadınlar Neden Kendilerine Kötü Davranan Erkeklere Âşık Olurlar?
Yayınevi : Elips Kitap
Yazar : Simon Crompton
Çevirmen : Başak Çiçek
Kategori : Kişisel Gelişim
Basım tarihi : Ocak 2010 / 1 Baskı
Kapak : Karton
Sayfa sayısı : 224
Kağıt : -
Ebat : 135x215
ISBN : 9786054232512
Dil : Türkçe

Kitap hakkında

İlk bakışta kadınlara hitaben yazılmış gibi duran bu kitap, aslında her iki cins için de eşit derecede anlam ihtiva ediyor Zira kitap, erkeklere neyi niye yaptıklarına dair geriye dönük fikir muhasebesi yapmaları anlamında fayda sağlayacak pek çok bilgiyi de içeriyor Uzmanlar, genetik ve hormonal etkilerin, narsisizmin karakter özellikleriyle -ilgi arayışı, empati yoksunluğu, rekabetçilik- ortak noktaları olan erkek kişilik özelliklerini oluşturduğunun kesinlikle doğru olduğu görüşünde 'Narsist kişilik bozukluğu nedir, ne değildir? Neden tartışmalı bir teşhistir?' sorularının cevaplarının verildiği bu kitapta, narsist insanların neden baş edilmesi zor ve bazen tehlikeli olabilecekleri anlatılıyor Kadınların bu tür erkeklere olan hassasiyetlerinin nedenleri ile onlara neden âşık olduklarına dair örnekler içeren kitap, durumumuzu nasıl analiz edeceğimiz ve nasıl ilerleyeceğimize dair pratik çözümlemeler geliştirmemize yardımcı olacak tavsiyeler de veriyor
(Tanıtım bülteninden)

Kapak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com