Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arthur, conan, doyle, kimlik, kitabı, sir, vakası

Bir Kimlik Vakası Kitabı - Sir Arthur Conan Doyle

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kimlik Vakası Kitabı - Sir Arthur Conan Doyle

Bir Kimlik Vakası Kitap Özet - Sir Arthur Conan Doyle Kitapları - Bir Kimlik Vakası Kitap Tanıtım - Bir Kimlik Vakası Kitap Fiyatı - Bir Kimlik Vakası Ön Okuma

Kitap Özet

Aziz Dostum,” dedi Sherlock Holmes, Baker Sokağı’ ndaki evde şöminenin karşısında otururken, “hayat, insan aklının alabileceğinden çok daha griptir Bizler aslında sıradan denen şeyleri çoğu zaman hayal bile edemeyiz Şayet ikimiz şu pencereden el ele uçup, bu büyük şehrin üzerinde dolaşarak çatıları hafifçe kaldırıp aşağıda olan garipliklere, sıradışı tesadüflere, planlara, niyetlere ve nesilden nesle süren harika olaylar zincirine bakabildiysek, aslında doğası gereği sıradan ve önceden tahmin edilebilir olan insan ürünü eserlerin hepsi, yararsız ve sönük bir hal alırdı

“Bundan emin değilim,” diye cevap verdim “Gazetelerde gördüğümüz bütün olaylar istisnasız oldukça çıplak ve yeterince kaba Polis raporlarıysa aşırı derecede gerçekçi ama yine de kabul etmeliyiz ki, sonuç ne fantastik, ne de sanatsal

Bir Kimlik Vakası
Sherlock Holmes
Sir Arthur Conan Doyle
Avrupa Yakası Yayınları
Fiyatı : 7,90 TL
Kasım 2011
180 sayfa
ISBN: 9789944979566

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com