Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birder, müjde, yalnızlık, öyküleri

Yalnızlık Öyküleri - Müjde Birder

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yalnızlık Öyküleri - Müjde Birder kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Yalnızlık Öyküleri
Müjde Birder
Erko Yayıncılık / Öykü Dizisi
Türkçe
240 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm
ISBN : 9786054352005
2010
Kapak Tasarımı : Nazan Erkut
Derleyen : Müjde Birder

Kitap hakkında

"Günümüzde yalnız yaşayan, yalnızlık duygusu içinde olan insan o kadar çok ki Bu kitapta yer alan kırk üç yalnızlık öyküsündeki profesör, yazar, sanatçı, ev hanımı, işadamı, emekli, kırsal kesimden kişilerin yalnızlığının herbirinin bir diğerinden ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz Yalnız kelimesinin içinde nedense hep bir hüzün var Ne var ki insan, yalnızlığının içinde zaman zaman acı çekerken, verdiği o müthiş mücadelede bir şeyler üretme şansını da yakalayabiliyor Ressamların şairlerin ve yazarların eserlerinin birçoğu, bu yalnızlıklar sonucunda ortaya çıkmış Bence yalnızlık uzun ve aşılması zor bir yol

Yaptığım söyleşilerde bana seve seve çekinmeden hayat hikâyelerini ve yalnızlık üzerine düşüncelerini anlatan kişilere sonsuz teşekkürler Bana kalırsa onların her biri ayrı birer kahraman Öykülerini okuduğunuzda bizim hayatımıza nasıl bir ışık tutacaklarını göreceksiniz Kitapta yer alan söyleşilerin tümü 2007 - 2009 yılları arasında yapılmıştır Şunu belirtmek isterim ki; bu çalışmada yer alan kişilerin öyküleri olabildiğince kendi ifadeleriyle ve özgün cümleleriyle sizlere aktarılmaya çalışılmıştır Umarım kitabım amacına ulaşır"
-Müjde Birder-
(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com