Duanin Gucu |
08-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Duanin GucuArkadaslar ben bi dini kitapta her surenin hadimleri oldugunu ve o hadimlerin o sureyi okudugunuzda o gun biseyler yaptigini okudum Mesela Ayetel kursi okuyanin yanina ayetel kursinin bir hadimi gelir ve bi gun boyunca o kisiyle dolasir ve o kisiyi kazadan beladan korur hatta o kisinin kaderinde o gun olum bile varsa duanin kaderi bile degistirdigini duymustum Ben 21 yasindayken (su anda 32 yasindayim) bunu okudum ve o zaman hayallerim vardi Yasadigim sehri soylemek istemiyorum ama anadoluda bir sehir ve su anda yasadigim hayati goren ordan nasil ciktin der Benim olayim soyle oldu Duyduguma gore gunde 1 ayetel kursi kazadan beladan korur, 1 fatiha allaha yaklastirir, ihlas duanin kabul olmasini saglar insani amacina yakinlastirir, felak nazardan korur, nas cin serrinden korur, ayetel kursi kazadan beladan korur, diye okudum ve bu dualari her gun okumaya basladim Dikkatimi ceken bu dualari okumaya baslayinca hemen oyle 1 haftada hatta 2 hatfada bisey olmuyo ama gercekten o kadar buyuk degisiklikler olmaya basladi ki hayatimda Benim o koyden yurt disina cikma hayalim vardi ve bu dualari okumaya basladiktan sonra inanilmaz bi sekilde bi tanidigimizin vasitasiyla bodruma gittim calismaya ki ailem asla kabul etmezdi ama nasil olduysa kabul ettiler sonra bodrumda 1 sene calistim hala bu dualari hergun okuyodum orda tanistigim biri beni baska biriyle tanistirdi bu arada calisirken para da biriktirdim sonra baska bi kizla daha tanistim o kiz da biriyle tanistirdi ve o adam bizim vizelerimize yardimci olarak yani bize kefil olarak once bizi dubaiye yolladi 2 bayan gittik dubaiye Orda inanilmaz paralar kazandik ve dubaiye gittikten sonr asla yurt disi sorunu kalmiyo cunku nereye basvursaniz vize aliyosunuz Yani butun hayal ettigim seyler inanilmaz bi sekilde birinin baskasina baglamasi sonucunda boyle gerceklesti ve inanilmaz paralar kazandim Su anda geriye baktigimda aslinda Allahin bana baya cok sey verdigini gordum Bu saydigim seyler 11 senede yavas yavas gerceklersi tabiki bi zenginlik duasi edince allah hemen gokten para yollamiyo bi sekilde yavas yavas zenginligin yolunu yapiyo ve bana olan da resmen buydu Su anki hayatima bakiyorum bir de 11 sene oncesine altimda son model jip yurt disinda yasiyorum dunyayi geziyorum ben on sene once issiz ve kendine bir ayakkabi alacak kadar bile parasi olmayan bir bayandim Su anda estetik ameliyat yaptiriyorum canim istediginda avrupaya ya da baska ulkeye tatile gidiyorum, hayatta istedigim bi suru proje vardi simdi onlari gerceklestiriyorum ve benim dil ogrenmem bile mucize gibi oldu bana bu hayati veren okudugum dualardi Ben herkese tavsiye ediyorum yukarida yazdigim dualar en keskin muska ya da buyuden bile daha keskindir bana istedigim herseyi verdiler Ben cok mutluyum ve hayatta hicbi sorunum kalmadi Ama bu dualari okuyanlar oyle 1-2 hafta okuyup bisey olmuyo diye birakmasinlar gercekten Allah yolunuzu yavas yavas insaa ediyo mutlaka okuyun dualarin beni bu seviyeye getirmesi 11 sene surdu ve 11 senedir hala okuyorum dualari Su anda sahip oldugum servet baya yuksek dubaide bir ev bile aldim artik siz dusunun inanilmaz firsatlar cikti karsima bi iste calisirken hep daha iyi bir is teklifi alip tirmandim ve bu seviyeye geldim Gercekten onemsememezlik etmeyin tutuyo bu dedigim dualar |
|