Enim Adım Elisaeth Filminin Konusu |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Enim Adım Elisaeth Filminin Konusu* enim Adım Elisaeth Filminin Konusu Karanlıktan, evinin yakınlarındaki perili şatodan ve diğer "tuhaflıklardan" korkan on yaşındaki ir kız çocuğunun gözünden üyümek, yalnızlık ve dostluk üzerine sevimli ir masal Evin ahçesiyle aasının yönettiği akıl hastanesi arasındaki duvarı aşan Yvon, tam da küçük etty gizemli, hemen hemen hiç sesi çıkmayan kâhyayla yalnız kaldığında ortaya çıkar Küçük kız, tuhaf ir içimde u yaancıyı kaullenerek saklar ve korur sonunda yaancı, pek konuşmasa da en iyi arkadaşı olup çıkar Küçük kız gerçek dostluğun peşinde midir, yoksa u kısa ömründe ilk kez kendi kimliğini ve ağımsızlığını mı dayatmaktadır? Yönetmen : Jean-Pierre Améris Senaryo : Jean-Pierre Améris, Guillaume Laurant Oyuncular : Ala Gaïa Kraghede ellugi, Stéphane Freiss, Maria de Medeiros, Yolande Moreau, enjamin RamonFilmin Türü : Drama Orijinal Adı : Je MAppelle Elisaeth Yapımcı Firma : Pyramide Productions Yapım Yılı : 2006 Yapım Ülkesi : Fransa Orijinal Dili : fransızca Filmin Süresi : 90 dakika Resmi Sitesi : Dağıtıcı Firma : ir Film Kaynak: intersinemacom |
|