Anlatamadım Mı? Filmi |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anlatamadım Mı? Filmi[/b] Komedi Süre: 95 dakika Yönetmen: Harold Ramis Senaryo: Peter Steinfeld, Harold Ramis, Peter Tolan Müzik: David Holmes Görüntü Yönetmeni: Ellen Kuras Oyuncular: Robert de Niro, Billy Crystal, Lisa Kudrow, Joe Viterelli, John Finn, Kyle Sabihy, Callie Thorne, James Biberi, Pat Cooper, Frank Gio Yapım: 2002 ABD Dağıtım: UIP Filmin Orijinal Sitesi Filmin Fragmanı Hapis cezası dolmak üzere olan mafya babası Paul Vitti, son dönemdeki davranışlarıyla FBI ajanlarını ve eski psikoterapisti Ben Sobeli şaşkına döndürmektedir Tuhaf davranışlarının bir bunalımdan mı, yoksa hapisten erken çıkmak için oynanan kurnazca bir oyundan mı kaynaklandığını anlaşılamamaktadır Sobelin Vittinin geçirdiği endişe krizinin sebebini bulma çalışması sonuç vermez Vittinin normale dönmesini sağlamak vakit alacaktır Oysa Sobel, buna vakit harcamaya niyetli değildir O, kendi sorunlarıyla meşguldür?Üstelik Vittinin tekrar hayatlarına girmesinin eşi Laurayı çileden çıkaracağından emindir Ama olan olur ve Vitti Sobelin himayesine verilir, üstelik evine de misafir olur Artık Sobelin tek seçeneği, Vityinin bir an önce normale dönmesini sağlamaktır Vitti tedavi konusunda istekli görünmekte, Sobel de ona inanmaktadır Ama sürekli Vida Lou gibi adamların ortaya çıkması, Sobeli kuşkuya düşürmektedirler |
|