Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyor, eylülü, lady, water

'Lady İn The Water' Eylül'ü Bekliyor

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

'Lady İn The Water' Eylül'ü Bekliyor

*

'Altıncı His', 'Köy', 'İşaretler' filmleriyle tanınan yönetmen Night Shyamalan'ın son filmi 'Lady in the Water', Türkiye'de 15 Eylül'de vizyona girecek

Filmde Paul Giamatti, Bryce Dallas Howard, Jeffrey Wright, Bob Balaban, Sarita Choudhury ve Cindy Cheung gibi birçok oyuncu rol alıyor

Amerika'da geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Lady In The Water', Shayamalan'ın diğer filmlerini aratmayacak bir öyküye sahip

Bir apartmanda idareci olarak çalışan Cleveland Heep, gizemli bir genç kızı tehlikeli bir durumdan kurtarır Ancak kısa bir süre sonra genç adam, Story'nin aslında bir tür 'su perisi' olduğunu keşfeder

Epik bir masalda sözü geçen su perisi karakteri, dünyadan kendi dünyasına yapması gereken tehlikeli yolculukta kendine engel olmaya çalışan tehlikeli yaratıklar tarafından takip edilmektedir

Cleveland bu gizemli kadına aşık olur ve apartmandaki komşuları ile birlikte onun eve dönüş yolculuğunda yardım etmeye karar verirler

Yönetmen Night Shyamalan, filmi anlattı:

'Bu sefer oyunculukta doğaçlamaya başvurdum Genellikle her konuda fazla titizlenirim, bu sefer öyle yapmadım Filmde Harry Potter'daki gibi olağanüstü şeylerin olduğu fantastik bir dünya yarattım

Yani normal olmayan bir dünya Oyuncular fantastik bir dünyada oynuyor Filmdeki dünyada herşey mümkün Gerçeküstü bir atmosfer var Mesela Edwards Scissorhand'deki gibi bir karakterin eli yerine kesici aletlerin olması mümkün

Bu filmi yönetmek eğlenceliydi Stewart'ı da bu tarzda yazmıştım Yazarken de eğlenmiştim

Zaman filmlerimin lehine işliyor Beğendiyseniz ertesi gün üstünde düşünmeye devam ediyorsunuz, arkadaşınızla gidiyorsunuz daha çok beğeniyorsunuz Ben film bittikten sonraki tamamlanmamışlık duygusunu seviyorum

Film bittiğinde seyircinin kafasında herşeyi halletmiş olmasını sevmiyorum Film seyretmek lokantada yemek yemek gibi olmamalı 'Tamam yedik bitti, şimdi sırada ne var gibi olmamalı' Filmden çıktıktan sonra kafanız hala onunla meşgul olmalı Film bir süre sizinle kalmalı'

Night Shyamalan, filmdeki korkunun türünü de anlattı: 'Kafası maskeli bir seri katilin elektrikli testereyle peşinizden koşması gibi bir şey değil Burada varoluşçu korkudan bahsedebiliriz Karakterlerin korkunç sorunları var Buradaki korkunun psikolojik bir boyutu var'

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com