Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eylül, filmi, fırtınası, görüşleri, ziyaretçi

Eylül Fırtınası Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eylül Fırtınası Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Eylül Fırtınası Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2

N_U_R

09092007 09:04:00

enimde izlediğim güzel filmler arasındaGerçekten güzel,dokunaklıOyuncuları terik ederim rollerini çook güzel ve hakkıyla yapmışlar

cemalyıdırım

28072007 14:34:00

izlediğim filmler arasında her zaman olduğu gii en önde ne zaman izlesem gözlerim doluyor şimdi olduğu gii şuan askerdeyim izmirde vatani görevimi yapıyorum izlediğimde de kendime hakim olamıyorum gerçekten emek verilen filmlerin aşında geliyor herkese teşekkür ediyorum ugüne dcek gelen öyle filmler için hoşçakalın ütün sevgiler üzerinizde ola hzali nin selamıyla eyvallah asker cemal y

osman akyürek

03012007 18:43:00

Sinema filmleri içerisinde 12 eylül dönemini anlatan en güzel filmZaman uldukça vcd'den(androllü )u filmi devamlı izliyoruz

ali köksoy

12062006 17:14:00

Ya müthiş i film enceAtıf Yılmazın elinden çıktığı her halinden elliherkes izlesin diyorum

serkan

07042004 13:55:00

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com