|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, bitlis, çankaya, eşref, ilköğretim, okulu |
Eşref Bitlis İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eşref Bitlis İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Eşref Bitlis İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Eşref Bitlis İlköğretim Okulu Resimleri - Eşref Bitlis İlköğretim Okulu Hakkında Eşref Bitlis İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Eşref Bitlis İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Eşref Bitlis İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Eşref Bitlis İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Eşref Bitlis İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: EŞREF BİTLİS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Birlik Mah49SokNo:13 Çankaya/Ankara Telefon Numarası: 3124958601 Faks Numarası: 3124958650 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|