|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
14ün, apollo, astronotundan, gecikmiş, itirafuzaylılarla, kurdum, temas |
![]() |
Apollo 14'Ün Astronotundan Gecikmiş İtiraf:Uzaylılarla Temas Kurdum!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Apollo 14'Ün Astronotundan Gecikmiş İtiraf:Uzaylılarla Temas Kurdum!!Ay’a inen Apollo 14 uzay aracının astronotu Edgar Mitchell, uzaylıların insanlarla çeşitli defalar temas kurduğunu, ancak hükümetlerin bu gerçeği 60 yıl boyunca gizlediğini iddia etti ![]() Dr ![]() yapıldığından da haberdar olduğunu, ancak bunların da üstünün örtüldüğünü bildirdi ![]() UFO düşmesi olayının da gerçek olduğunu söyledi ![]() Mitchell, "Bu olayların üstü hükümetlerimiz tarafından son 60 yıldır çok iyi bir şekilde örtüldü, ancak yavaş yavaş dışarı sızdı ve bazılarımız bunların bir kısmı hakkında bilgi edinme ayrıcalığına sahip olduk" dedi ![]() 1971’de Ay’daki en uzun yürüyüşü yapan Mitchell, bir radyoya verdiği mülakatta, NASA’da uzaylılarla temas kuran kaynakların, uzaylıları "bize acayip gelen küçük insanlar" diye tarif ettiklerini anlattı ![]() Mitchell, muhtemelen bu "hakiki ET’lerin" geleneksel koca kafalı, büyük gözlü uzaylı imajına uyduğunu söyledi ![]() Dünyalıların teknolojisinin uzaylılarınki kadar karmaşık olmadığını belirten Mitchell, "Uzaylılar bize düşman olsalardı, şimdiye kadar mahvolmuş olurduk" dedi ![]() NASA ise Mitchell’in iddialarını yalanlamakta gecikmedi ![]() sözcüsü, uzay kurumunun UFO’ları izlemediğini, gerek dünyada, gerekse kainatın başka bir yerindeki uzyalıların varlığını gizleme yoluna gitmediğini söyledi ![]() Mitchell, Apollo 14’ün komutanı Alan Shepard ile birlikte Ay üzerinde 9 saat 17 dakika yürüyerek en uzun yürüyüşü yapmıştı ![]() |
![]() |
![]() |
|