![]() |
14 Yaşındaydım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 14 Yaşındaydım...Onunla tanistigimiz zaman ben 14 yasindaydim, o ise benden oldukça yasli ![]() kuskusuz ![]() düsünüyordu ![]() böyle bir iliskide ![]() ![]() ![]() Ilk önceleri sadece yakin arkadaslarimla paylastim küçük sirrimi ![]() gönül eglendiriyordum onunla (ne kadar da aptalmisim ![]() ![]() ![]() anlatamazdim ![]() olanca gerçekligi ile çikardi karsima ![]() ![]() ![]() ![]() Baslangiçta çok seyrek bulusuyorduk ![]() artti ![]() ![]() kalmadi hayatimda kapladigi yeri anlamam için ![]() ![]() yine de, aklimda hep ayni düsünce vardi: "Onun tutsagi degilim ve istedigim zaman terk edebilirim ![]() ![]() zamanla hayatimin her safhasina yerlesmesini fark etmem yetti onu terk etmeme ne de annemin bizi yakalamasi ![]() yanlis ![]() ![]() bagirmadi, sadece kisa bir nasihat çekti ![]() yasaklamasinin bir sey ifade etmeyecegini ![]() ediyordu, yine gizli kalabilirdi ne de olsa ![]() Zaman geçtikçe birbirimize baglandik (Palavra üç ![]() ![]() ![]() tabii ki onun umurunda bile degildim ![]() ![]() da, 12 uzun yil geçti ve veren taraf hep ben oldum ![]() mutluluklar verdi sadece, bense her seyimi ![]() verecegim tek o oldu ![]() ama hiç bir zaman ayirmadim yanimdan, ayiramadim ![]() ![]() ![]() Biliyordum nelere yol açtigini, görüyordum ![]() sonra nefret etmeyi ![]() olmaya devam ettigini gördüm ![]() karsi karsiya getirdigine sahit oldum ![]() ve ben daha da fazla kirildim ![]() ![]() ondan nefret etti çogu zaman ![]() bedenime ve ruhuma sinen kokusundan ![]() onun ruhundan çaliyordum, o benim bedenimden ![]() yeniliyordu kendini, bense gittikçe kötülesiyordum ![]() edemedim ![]() Aslinda bir kaç kez denedim ayrilmayi ![]() öncekinden güçlü oldu ![]() çalistim, ama asla aklimdan atamadim ![]() sahibim oldu ![]() ![]() kilo aldirdi ![]() ![]() ![]() Ama yine de yemin ediyorum burada, hepinizin önünde: "Bir gün birakacagim, bu lanet olasica sigarayi ![]() |
![]() |
![]() |
|