İstiklal Marşı'na Haksızlık |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İstiklal Marşı'na HaksızlıkKorkma bitmez bu hazineleri hep çalsak Sönmeden asgari ücretlideki en son ocak O benim milletim kerizidir parlayacak O benimdir O benim rantiyemindir ancak Çatma kurban olayım çehreni ey zavallı HİLAL En kahraman kölelere bir gül!Ne bu Şiddet bu celal Sana olmaz verdiğimiz faizler sonra helal Hakkıdır Haktan sapan milletime istibdat Ben ezelden beridir soyuldum hep soyarım Hangi çılgın hortumumu kesecekmiş? Şaşarım!! Doymayan Fil gibiyim hortumu atar Çalarım Yırarım TL leri Dolara Sığmam taşarım AB nin afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar Benim para dolu Kasam gibi serhaddım var Ulusum Kaçma! Nasıl Krizler Seni boğar “ENFLASYON” dediğin 32 dişli canavar Arkadaş Yabancı sermayeyi kaçırma sakın Bonfile et gövdenden,içecekleri olsun kanın Doğacaktır sana vaat ettiği günler hakkın Kabirde Bekliyor seni özgür yaşamın Bastığın Yerleri Toprak Diyerek geçme tanı Parası Olana satılık her santimi her gramı Sen şehit olusun incitme yazıktır atanı Kim çok verirse ona san bu cennet vatanı Kim Bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda Yolsuzluk fışkıracak toprağı sıksan şurada Vatanı mı milletimi Sakarya mı alsan da Huda Etmesin menfaatimden beni dünyada cüda Ruhumun sende ilahi şudur ancak emeli Değmesin çıkarlarıma bu milletin eli Bu ezanlar ki milletime ninni gibi gelmeli Ebedi yurdumun üstünde hep böyle inlemeli O zaman repo yüzde yüz bine çıkar varsa taşım Her kasamda boşanır para, canlıda kalmaz karım Belki yerden fışkıran ruhları da soyarım O zaman yükselir arşa değer belki başım Dalgalan sende serbest kur gibi eyy zevallı hilal Olsun artık verdiğimiz faizlerin hepsi helal Ebediyen sana yok ırkıma yok istikrar Hakkıdır randaların mandaların hürriyet Hakkıdır hakka tapan milletimi istiklal |
|