Kardeşimle Sevgilim Aynı Yatakta |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kardeşimle Sevgilim Aynı Yataktamerhaba arkadaşlar ben size arkadaşımın başından geçen bir olayı anlatmak istiyorumben iş seyahatine bir kız arkadaşımla çıkmıştıkikimizde iki tane yakışıklı bulmuştuk otelde artık ayrı ayrı masalarda oturuyordukyine ayrı ayrı otururken arkadaşım yanıma geldiağlıyordusevgilisinin evli olduğunu söyledi ben gidiyorum sende gel benimle dedi zaten o gün çocuk bana evlenme teklif etmişti bende evt demiştimüçümüz gittik onu evine bıraktık ve o tekrar gitmesi gerektiğini sonra yine geleceğini söyledibende evdekileri aramayayım süpriz yapayım demiştimzili çaldım herkes şaşkınlıkkla bana bakıyordusonra sarıldılarkardeşime anneme babama olanları anlattım onlarda gelsin görüşelim dediler kardeşim onu çok merak etmiştiresmini gösterdim ay ne kadar yakışıklı çok şanslısın demiştineyse aradan 4-5 ay geçti biz evliyiz alışverişe çıkmıştım kardeşimle eşim evde yalnızdı annemle babam ise yazlıktaydı 3-4 ay gelmeyeceklerdialışverişten döndümeve girdim hiç ses gelmiyorduyatak odasına gittim ve karşımda şu manzara vardı:kardeşim ve eşim aynı yataktaydıve kardeşim yarı çıplak haldeydieşim ve o beni görünce ne yapacağını bilemediağlayarak dışarı çıkmaya kalktım eşim bırakmadı ve beni öpmeye kalktı ama ne olacakki sonuçta kardeşimle şimdi onunla boşandım kardeşimde yok artık benim kardeşim öldüçok kötü birşey artık hayata küstüm ve ikide bir o an aklıma gelince bayılıyorumçok kötü birşey allah kimseye yaşattırmasın(böyle yaşamış gibi anlattım ama o asıl arkadaşımın başından geçti) |
|