|
|
Konu Araçları |
bilmek, douncanın, istiyorsan, kalemindengerçekleri |
Dounca'nın Kaleminden(Gerçekleri Bilmek İstiyorsan) |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dounca'nın Kaleminden(Gerçekleri Bilmek İstiyorsan)Issız Vadi Bir yaz gecesi arkadaşlarla oyun oynuyordukSaatde baya bir geç olmuştuBen dedim arkadaşlar ben yatıyorumArkadaşlar "Tavukmusun be oğlum" diye dalga geçtilerYatağımı hazırladım ve yatmaya gitmeden önce bir bardak su ve dişlerimi fırcalamıştımSonra yatağıma girdimSonra bir gürültü koptu ve arkadaşların yanında gittim hemenAma arkadaşlar yoktuSonra odalarına baktım ordada yoktularHemen aşağı indim ve arkadaşlarımı masayı ters çevirmiş öyle oyun oynuyorDedim ki "Oğlum manyakmısınız,çıkın evde oynasanıza" dedimBaktım kimseden cevap vermediYanlarına gittim arkadaşım kafasını eğmiştiDedim bana bakın "Yukarı çıkıyoruz" dedimHepsi bana bakıyordu ve birden gözleri kapkara olmaya başladı ben hemen yukarı kaçtımYöneticinin evinini önündeyim kapıyı kırarcasına çalıyorumYöneticinin kafası eğikti ve ayakları terstiBirden o hızla binadan çıktığımda sokakta herkez bana bakıyorduBn karakola doğru gidiyordumKarakola tam geldiğim karşıdan karşıya geçiyordumSağa sola bakmadan geçtimSonra nöbetçi polis buldum ve herşeyi anlatttımAma ben polislere hiç ayakları ve gözlerine bakmamıştım10 tane polis geldi ve dedi gelin biz sizi güvenli bir yere götürecez dediHemen nöbetçi polise baktığımda onunda ayağı ters ve gözleri uzaktan siyah inci gibi parlıyorduBirden bir uyandım arkadaşlarım başımda "Ne oluyor" dediBende hiçbirşey yok diyerek Bir daha yatmak istemedimÇünkü bir daha rüyamda bunu görebilirdim Not: Bu bir hayal ürünüdürBunu yazan benim hiçbir yerden kopyalanmamıştır |
|