Bikaç Komik Olay... |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bikaç Komik Olay...Izmirliler bilir, toplu tasimada Kentkart uygulamasi vardir Karta para yüklersiniz, otobüslerde manyetik okuyucuya tutarsiniz ve okuyucu okuduguna dair sinyal sesi verir Kentkart uygulamasinin ilk yılıydı Yaslı ama çok tonton bir teyze elinde Kentkartla otobüse bindi Nedense kartı soförün suratina dogru tuttu(Herhalde paso gibi gösterilecek zannetti) Soför iki-üç saniyelik saskinlik periyodunu atlattiktan sonra, "Biiiiip!" dedi Teyze bi sey olmamis gibi geçip soförün arkasina oturdu Otobüsteki herkes kahkahalarla gülerken bense soförün zekasina hayran olmustum ************************************************** *** Bir arkadas anlattı Geçenlerde Taksim'de yürürken sıkışınca McDonalds'in tuvaletine girmis Tuvaletten sonra elini kolunu sallaya sallaya restorandan çikarken elemanlardan biri arkasından seslenmis: "Bir gün yemege de bekleriz" ************************************************** ***** Cuma aksami gecenin bir yarisi Arnavutköy'de taksi ariyordum Fakat etrafta bir tane bile yoktu Arabasını park etmis yemek yiyen bir taksi soforu gördüm Adama yaklasip, "Abi müsaitmisin?" dedim O da, "Ehliyetin var mi?" diye sordu Taksim'e kadar taksiyi ben kullandim, o paşa paşa yemegini yedi ************************************************** **** |
|