Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bikaç, komik, olay

Bikaç Komik Olay...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bikaç Komik Olay...

Izmirliler bilir, toplu tasimada Kentkart uygulamasi vardir Karta para yüklersiniz, otobüslerde

manyetik okuyucuya tutarsiniz ve okuyucu okuduguna dair sinyal sesi verir Kentkart

uygulamasinin ilk yılıydı Yaslı ama çok tonton bir teyze elinde Kentkartla otobüse

bindi Nedense kartı soförün suratina dogru tuttu(Herhalde paso gibi gösterilecek zannetti)

Soför iki-üç saniyelik saskinlik periyodunu atlattiktan sonra, "Biiiiip!" dedi Teyze bi sey

olmamis gibi geçip soförün arkasina oturdu Otobüsteki herkes kahkahalarla gülerken bense

soförün zekasina hayran olmustum

Bir arkadas anlattı Geçenlerde Taksim'de yürürken sıkışınca McDonalds'in tuvaletine girmis

Tuvaletten sonra elini kolunu sallaya sallaya restorandan çikarken elemanlardan biri arkasından

seslenmis: "Bir gün yemege de bekleriz"

Cuma aksami gecenin bir yarisi Arnavutköy'de taksi ariyordum Fakat etrafta bir tane bile yoktu

Arabasını park etmis yemek yiyen bir taksi soforu gördüm Adama yaklasip, "Abi müsaitmisin?"

dedim O da, "Ehliyetin var mi?" diye sordu Taksim'e kadar taksiyi ben kullandim, o paşa paşa

yemegini yedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com