![]() |
***Ölümüne Sevenler*** |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ***Ölümüne Sevenler***Zengin genç kız kalp hastasıdır ![]() seferber olmuştur ![]() Gazetelere ilan verilir ama hiçbir yanıt gelmemiştir ![]() hastane odasında günden güne solmaktadır ![]() ayrılmak zorunda kaldığı yoksul sevgilisini düşünmektedir ![]() Delikanlı "Param yok ama sana verebileceğim sevgi dolu bir kalbim var" demiştir zamanında ![]() olası para ayırmıştırdır onları ![]() ![]() ![]() Oysa genç kızın kurtulması için para çözüm olamıyordur ![]() Sevgilisin düşünmeye devam etmekdedir kız ![]() geçmiştir ![]() düşünmektedir ![]() kalbini ![]() ![]() Ama yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() bir tek kez görmek istiyordur sadece ![]() kez ![]() ![]() ![]() Birden babası giriverir odaya ve müjdeyi verir ![]() bulunmuştur ![]() bir gencin kalbi nakledilir ![]() ![]() döndüğü zaman da kapının önünde bir zarf bulur ![]() açar ve okumaya başlar: "Sevgilim senden ayrıldıktan sonra, bir kalbe 2 sevginin sığmayacağını bildiğimden; Ne bir kimseyi sevebildim Ne de bakabildim ![]() ![]() ![]() Her günüm diğerinden daha zor geçti, çünkü özlemin daha da artıyordu ![]() Her gece seni düşündüm sabahlara kadar, her gece senin yanında olmayı istedim ![]() Ve sensizliğe lanet ettim, uykuları haram ettim kendime ![]() şeyi değiştirebilecek bir fırsat çıktı önüme ![]() değerlendirmeyip, kendime haksızlık edemezdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gittim, ama artık her gece her daim seninleyim ![]() kalbime iyi bak olur mu? Çünkü gözyaşlarımla adını yazdım ona ![]() senden bile çok seven bir sevgi var kalbinin içinde! ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
|