Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahlak, ateş

Ateş,Su Ve Ahlak

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ateş,Su Ve Ahlak

Ateş, su ve ahlak bir yolda buluşmuşlar Tanıştıktan sonra bir muhabbete tutuşmuşlar Başlamışlar kendilerini tanıtmaya
ATEŞ,SU VE AHLAK
Ateş başlamış söze
Bendeniz ateş: Ben demiş aşığımdır kimi zaman karanlıklarda, kimi zaman soğuklarda ısınmaya sebebim Kimi zaman güneşim, kimi zaman bir kor parçasıyım yakarım hoşuma gitmediğinde önüme ne gelirse Çok iyiyimdir Benden çok kere istifade edilebilir der ve ekler ateş Fakat bir sinirlenirsem yakarım etrafımda ne varsa kimi zaman yangın olurum ansızın yakalarım en boş anlarda der Onun için benimle aranızı iyi tutun der

Su başlar söze
Bendeniz der su: Hayat kaynağıyımdır Yokluğum çok kötüdür Ben olmazsam yaşayamaz mahlukat Her hayatta ben varım der Benim olduğum yerde hayat Sonra başlar ateşin yaptığı gibi zararlarından bahsetmeye

Fakat der ben bir kızarsam sel olurum bazen, bazen bir fırtınayla gelirim ne varsa yutarım der Onun için benle aranızı iyi tutun der

Sıra gelir ahlaka
Bendeniz ahlak: Hayat düzeninde benim yerim başkadır der Benim hiç bir kötülüğüm yoktur Kimseyi de tehdit etmem der
Sonra ateş girer söze
Ben bu arkadaşlığı çok sevdim der Hani olurda bir gün birbirimizi kaybedersek nasıl buluşacağız der ?

Su cevap vermiş:
“Nerede bir şırıltı, çağıltı duyarsanız ben oradayım
Ateş'e sorarlar,
“Seni yitirirsek ne yapalım"
“Bir duman gördüğünüz yerde bilin ki ben varım

Su ve ateş birlikte Ahlak'a döner ve sorarlar;

"söyle ahlak peki ya seni kaybedersek nasıl buluruz?"
Ahlak'ın cevabı şu olur:

Üzgünüm arkadaşlar;

"beni kaybederseniz bir daha bulamazsınız !!!"

ALINTI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com