Evlerine Gönderdim |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Evlerine GönderdimDelileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardıAma o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardıBaktı, en başta, bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu -Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu Adam : -Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdiOnlarda benim öğrencilerimŞimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum Pilot, çaresiz yerine döndü Bir süre geçtiBir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi Pilot: -Aman çok güzel! diye sevindiHerhalde kendinin öğretmen olduğunu sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek, diye düşündü Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyorduPilot biraz daha bekledikten sonra merak ettiGidip bakmak istedi Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok Dehşetle sordu : -Öğrencilerin nerede?, diye -Dersler bittiHepsini evlerine gönderdim! |
|