Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evlerine, gönderdim

Evlerine Gönderdim

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evlerine Gönderdim

Delileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardıAma o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi
Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardıBaktı, en başta, bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu
-Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu
Adam :
-Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdiOnlarda benim öğrencilerimŞimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum
Pilot, çaresiz yerine döndü Bir süre geçtiBir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi
Pilot:
-Aman çok güzel! diye sevindiHerhalde kendinin öğretmen olduğunu sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek, diye düşündü
Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyorduPilot biraz daha bekledikten sonra merak ettiGidip bakmak istedi
Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok
Dehşetle sordu :
-Öğrencilerin nerede?, diye
-Dersler bittiHepsini evlerine gönderdim!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com