Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fazileti, namazı, sabah

Sabah Namazı Fazileti

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sabah Namazı Fazileti

Sabah Namazı Fazileti nedir
Sabah Namazının Fazileti

SABAH NAMAZININ FAZILETI

Sabah namazının fazileti o kadar çok büyükmüş ki, tarifi yokmuşVe bu mukafatı alan ve hiç sabah namazını kaçırmayan bir âlime şeytan musallat oluyor
Âlim her zaman kıldığı sabah namazını bir sabah kılamıyor, uyandığında güneş doğmuşAman Allahım nasıl uyurum nasıl gaflete dalarım nasıl kalkamadım diye hüngür hüngür ağlıyorO kadar ağlıyor ki Allahu Teala meleklere emrediyor
Saf tutun sabah namazı kılın diyor O mübareğin o üzüntüsü sebebi ile sabah namazını melekler yeniden kılıyorÂlimin durumdan haberi yok
Ertesi gün sabah namazı vakti simsiyah bir adam kılığında şeytan geliyor Âlimi dürtüyor hadi kalk sabah namazı vakti diyor
Alim bi bakıyor simsiyah birisi, sen şeytansın diyor Şeytan da evet ben şeytanım diyorÂlim iyide sen neden kaldırıyorsun beni diyor
Şeytan diyor ki; dün seni uyandırmadım, o sabah melekler saf tutup sabah namazı kıldı, bu seferde öyle olmasın diye kaldırdım seni diyorÂlim seviniyor tabi bu haberi alıncaAllahu Teala şeytanın şerrinden bizleri korusun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com