|
|
Konu Araçları |
akgedik, bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, okulu |
Akgedik İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akgedik İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaAkgedik İlköğretim Okulu Hakkında - Akgedik İlköğretim Okulu Tanıtım - Akgedik İlköğretim Okulu Resimleri - Akgedik İlköğretim Okulu İletişim Akgedik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olup merkeze 17 km uzaklıktadır Birleştirilmiş Sınıf ve Anasınıfı Uygulaması yapılmakta,tam gün eğitim verilmektedir Okulumuza 2 öğretmen bulunmaktadır Okul binamıza 2 derslik,1 müdür odası ve malzeme odası bulunmaktadırOkulumuzda 2 lojman binası bulunmaktadır Akgedik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://akgedikilkogretimokulumebk12 tr/ Okulun E-Posta Adresi: akgedikilkogretim@windowslive com Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: 2 Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akgedik İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|