|
|
Konu Araçları |
bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, izmir, okulu, urla |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmir |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmirCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun binası 14071959 tarihinde 3641 metrekare bahçe üzerine 770 metrekare binaları ile ortaokul amacıyla yapılmış,11101977 tarihine kadar Urla Ortaokulu ve Urla Lisesi olarak ,bu tarihten itibaren 16091980 tarihinde yapılan bakanlık tahsisi ile Urla İmamhatip Lisesi olarak,13102000 tarihinde ilköğretim okulu olarak okulumuza 09082002 tarihinde bakanlıkça tahsis edilmiştir Okulumuz 13102000 tarihinden itibaren Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak, İhsan ANTAKYALI kurucu müdür olarak görevlendirilmiş,06072001 tarihinde Ahmet ŞENGÜL müdür olarak atanmış ve halan görevine devam etmektedir Okulumuz ana binasında onbir sınıf ,laboratuar,bilgisayar sınıfı,iş eğitimi atölyesi,ev ekonomisi odası, Özel Eğitime Katkı Sınıfı,depo ve arşivi,çok amaçlı spor salonu,anasınıfı , iki idari odası,dışarıda iki soyunma odası, WC'leri bulunan bir komplekse sahiptir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Urla Okulun Telefonu: 232-7541213 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://wwwurlacumhuriyetioomebk12 tr Okulun E-Posta Adresi: 863307@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|