Üçbaş Köyü Karabük Merkez |
08-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üçbaş Köyü Karabük MerkezMerkez Üçbaş köyü - Üçbaş köyü hakkında - Üçbaş köyü resimleri - Üçbaş köyü tanıtım Üçbaş Köyü , Karabük ilinin Merkez ilçesine bağlı şirin ve tarihi eserlerle dolu araştırılması gereken iki mahalleden oluşan bir köydür Tarihi : Bilgi yok Kültür ve yemekleri : Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur Coğrafya : Karabük merkezine 19 km uzaklıktadır İklim : Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır Nüfus : Yıllara göre köy nüfus verileri : 2000 / 60 Ekonomi : Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır Köy Muhtarı : METİN DOĞANCI Telefon Numaraları : 0 (370) 441 21 83 Cep Telefonu: 0 (536) 297 11 82-0 (543) 561 38 08 Altyapı bilgileri : Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak taşımalı eğitim sistemine geçildiğinden kullanılmamaktadır Köyün içme suyu şebekesi vardır kanalizasyon şebekesi vardır Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Karabük Merkez Üçbaş Köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|